ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Τροχαίο στη Σκουτερά



Τροχαίο ατύχημα συνέβη στη Σκουτερά πρίν από μία ώρα περίπου όπου δικυκλιστής μηχανής και πεζός συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα ο πεζός να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο. Ο πεζός για πέντε λεπτά είχε χαμένες τις αισθήσεις του αλλά επανήλθε και μετέβη με ι.χ.ε. στο Νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.
Εδώ θέτουμε το θέμα της ελλειπής σήμανσης σε κατοικημένη περιοχή στο οποίο το τμήμα οδοποιίας του Δήμου Αγρινίου καλείται να πάρει μέτρα!! 
 Πεζοί δεν μπορούν να διασχίσουν τα λίγα πεζοδρόμια , τα οποία καλύπτουν  το 25 %  της μίας πλευράς μόνο της επαρχιακής οδού , στα οποία είναι κατά μήκος τοποθετημένες κολώνες .Αυτό μόνο του όμως δε φτάνει. Η οδήγηση όλων όσοι διέρχονται απο το χωριό πρέπει να τηρεί κατα  γράμμα τον Κ.Ο.Κ. και όλοι μας να οδηγούμε με σύνεση και προσοχή !
Επίσης τονίζουμε την έλλειψη και δυσκολία μετάβασης ασθενοφόρου για άλλα περιστατικά καθώς η απόσταση από το χωριό είναι τουλάχιστον 15 με 20 χλμ. Σίγουρα υπάρχουν λίγα ασθενοφόρα για να καλύψουν με επάρκεια τον Νομό. Ταυτόχρονα όμως είμαστε άνθρωποι και αισθανόμαστε περισσότερη ασφάλεια όταν αυτά ανταποκρίνονται άμεσα. Τι να πούμε..
Στο χωριό κυκλοφορούν και μικρά παιδιά !!!
Ευχόμαστε όλα να πάνε κατ' ευχήν για τον πεζό αλλά και στην ευαισθητοποίηση των αρμοδίων σχετικά.
 Εμείς πάντως θα ''ενοχλήσουμε'' το Τμήμα Οδοποιίας Αγρινίου.